Home » » Στην ΑΕΚ ο Σβάρνας

Στην ΑΕΚ ο Σβάρνας

Written By AEKTV on Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 | 5:49:00 μ.μ.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Σταύρου Σβάρνα στην ΑΕΚ, με την Τριγλία Ραφήνας να ανακοινώνει το deal. Δέκατη προσθήκη για τη νέα σεζόν ο 16χρονος άσος.Την παραχώρηση του Σταύρου Σβάρνα στην ΑΕΚ ανακοίνωσε η υπερήφανη Τριγλία Ραφήνας.

Απ’ την αρχή της εβδομάδας, υπήρχαν συνεχείς επαφές προκειμένου να προχωρήσει το deal κι αφότου ικανοποιήθηκαν όλες οι πλευρές, ο 16χρονος απ’ το καλοκαίρι θα αγωνίζεται με την φανέλα της «Ένωσης».

Πρόκειται ουσιαστικά για τη δέκατη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν στη Football League μετά τους Μάνταλο, Φαγέ, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ζόριτς, Ανέστη, Αραβίδη, Ντούνη.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χαχολάκης Γεώργιος συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΑΕΚ και υπέγραψαν την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σβάρνα Ευστράτιου στην ΑΕΚ. Η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιηθεί την 01/07/2014.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας αισθάνεται υπερήφανο που ένα ακόμη παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και να τιμήσει τον σύλλογο που τον ανέδειξε, ευχαριστεί τον αθλητή για όσα πρόσφερε στο σωματείο μας και του εύχεται ότι το καλύτερο και σπουδαιότερο στην καριέρα του».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου