Home » » Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ

Τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ

Written By AEKTV on Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 | 2:47:00 μ.μ.

Από 2.000 εισιτήρια αποφασίστηκε να δοθούν σε ΑΕΚ και Διομήδη Άργους για τον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών που θα διεξαχθεί την προσεχή την Τετάρτη. Με ευθύνη των ομάδων η διάθεσή τους.Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών μεταξύ Διομήδη Άργους-ΑΕΚ, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων (17.30- OTE TV).

Στην σύσκεψη συμμετείχαν, από την πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. οι Απόστολος Καψιώτης (Αστυνομικός Διευθυντής-Διευθυντής Β΄ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής), Γρηγόρης Ανδρούτσος (Αστυνόμος Α΄-Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων), Σπύρος Νάσης (Αστυνόμος Β΄-Γραφείο Επιχειρήσεων Δ.Α. Δυτικής Αττικής), Λεμονιά Κουρδή (εκπρόσωπος Α.Τ. Άνω Λιοσίων), Ευθύμιος Λαδογιάννης (εκπρόσωπος Δ/νσης Τροχαίας Αττικής), Νικόλαος Μπούζης (εκπρόσωπος Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας).

Από την ΟΧΕ, παραβρέθηκε ο ειδικός γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης, από τις φιναλίστ ομάδες οι Ανδρέας Μούκιος (εκπρόσωπος Διομήδη Άργους), Κώστας Σταματιάδης (εκπρόσωπος ΑΕΚ) και από την Δ.Ε.Α.Β. ο Αλέξανδρος Σακαρέλος.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

-Θα εκδοθούν από την ΟΧΕ 5000 εισιτήρια τα οποία θα κατανεμηθούν ως εξής:
2000 για την ομάδα του Διομήδη Άργους, 2000 για την ομάδα της ΑΕΚ και 1000 τα οποία θα διατεθούν σε σωματεία και παίκτες του Χάντμπολ.

Το κόστος του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.

-Επιπλέον θα υπάρξει αριθμός προσκλήσεων για επισήμους, πρωτόκολλο Ομοσπονδίας, από τις οποίες η κάθε ομάδα θα λάβει από 50.

-Επίσης θα παραχωρηθούν θέσεις στην κεντρική εξέδρα για τους αθλητές, αθλήτριες των ηλικιακών τμημάτων (από κατηγορία εφήβων, νεανίδων και κάτω), οι οποίοι θα εισέλθουν στο γήπεδο με ονομαστική λίστα που θα αποστείλουν τα σωματεία στην ΟΧΕ.

-Οι δυο ομάδες θα διαθέσουν με δική τους ευθύνη τα εισιτήρια στους φιλάθλους τους τα οποία θα είναι ονομαστικά ενώ τα 1000 εισιτήρια που θα διατεθούν σε σωματεία, παίκτες θα διανεμηθούν με ευθύνη της Ο.Χ.Ε.

-Οι φίλαθλοι της ομάδας του Διομήδης Άργους θα προσέλθουν στο γήπεδο από τη βόρεια είσοδο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

-Οι φίλαθλοι της ομάδας της ΑΕΚ θα προσέλθουν στο γήπεδο από τη νότια είσοδο επί της οδού Αρτάκης.

-Οι αθλητές των ηλικιακών τμημάτων, αθλητές χάντμπολ, παράγοντες, προπονητές σωματείων, θα προσέλθουν στο γήπεδο από τη βόρεια είσοδο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

-Σημειώνεται ότι έξω από το γήπεδο δεν θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου