Home » , » «Στην ΑΕΚ απαιτούμε να μην αποκλείεται η παρουσία του κόσμου μας»

«Στην ΑΕΚ απαιτούμε να μην αποκλείεται η παρουσία του κόσμου μας»

Written By AEKTV on Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 | 2:42:00 μ.μ.

Η ΑΕΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων της στο Final 4 του League Cup, με τον πρόεδρο του τμήματος να δεσμεύεται για την παρουσία του «κιτρινόμαυρου» κόσμου. Έντονη δυσαρέσκεια στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ ενόψει του Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στην Αλεξανδρούπολη. Η Λίγκα απαγόρευσε την μετακίνηση των φιλάθλων των «κιτρινόμαυρων» (όχι μόνο την οργανωμένη αλλά και την μεμονωμένη) στο ματς της ομάδας κόντρα στον τοπικό Εθνικό για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των διοικούντων του τμήματος.

Συγκεκριμένα ο γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, υποσχέθηκε στους οπαδούς της «Ένωσης» την παρουσία τους στο γήπεδο, ενώ ανέφερε ότι ο πρόεδρος εγγυάται για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αλεξίου

«Για εμάς στην ΑΕΚ δεν γίνεται αθλητισμός χωρίς φιλάθλους, ούτε ομάδες χωρίς οπαδούς.

Στην ΑΕΚ απαιτούμε να μην αποκλείεται η παρουσία του κόσμου μας με προφάσεις και δηλώνουμε ότι θα δώσουμε αγώνα για την εξάλειψη του μέτρου της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών και την τέλεση αγώνων χωρίς έκτροπα.

Επίσης διαφωνούμε και καταδικάζουμε τις όποιες αποφάσεις για τέλεση αγώνων Final 4 ή τελικών χωρίς οπαδούς ή με μετρημένους στα δάκτυλα φιλάθλους. Αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων δεν γίνονται. Αν κάποιοι αποφασίζουν τέτοιους αγώνες για να καλύψουν τις αδυναμίες τους, ας μας το πουν, να μετατρεψουμε τα σπορ από σπορ γηπέδου σε σπορ δωματίου.

Εμείς στην ΑΕΚ υποσχόμαστε στους οπαδούς μας ότι θα κάνουμε το παν να είναι μαζί μας γιατί μόνο ετσι θα αγωνιστεί η ομάδα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Κ. Κοτσάτος δεσμεύεται προσωπικά και εγγυάται για την παρουσία των οπαδών μας στην Αλεξανδρούπολη».
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου