Home » » Αυτή είναι η νέα ΑΕΚ

Αυτή είναι η νέα ΑΕΚ

Written By AEKTV on Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 | 6:14:00 μ.μ.

Το οργανόγραμμα που προσδιορίζει αναλυτικά τον ρόλο όλων όσων θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια αναγέννησής της, έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΚ. Από την πρώτη κιόλας μέρα της επανόδου του στην ηγεσία της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης το κατέστησε σαφές. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγέννησή της «Ένωσης» είναι η οργάνωση σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα.

Και κυρίως η στελέχωσή της με ανθρώπους που συνδυάζουν ικανότητες, κύρος και ιστορία στον σύλλογο. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν δομήθηκε η νέα ΑΕΚ, η οποία παρουσιάστηκε κι επισήμως μέσω του οργανογράμματος που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σ’ αυτό λοιπόν τον πρώτο λόγο έχει φυσικά η 12μελής διοικούσα επιτροπή με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη και μέλη τους Μάκη Αγγελόπουλο, Βαγγέλη Ασλανίδη, Βάγια Βρεττάκου, Στέργιο Γατζούλα, Ηλία Λιβάνη, Κώστα Μαρινάκη, Φώτη Παπαγεωργίου, Απόστολο Πουλοβασίλη, Γιώργο Σκρέκη, Πέτρο Χριστοδούλου και Γιάννη Ολύμπιο.

Τον ρόλο του γενικού διευθυντή θα έχει ο Γιώργος Ρόκκας, ο οποίος θα προΐσταται των υπευθύνων Προπονητικού, Εμπορικού, Γηπέδου, Γραφείου Τύπου και του οικονομικού διευθυντή.

Όσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκτελεστικός διευθυντής θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, υπεύθυνος λειτουργίας ο Βασίλης Δημητριάδης και επικεφαλής φυσικά του αγωνιστικού μέρους ο προπονητής Τραϊανός Δέλλας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ως τεχνικός διευθυντής και ο Άκης Ζήκος ως υπεύθυνος των Ακαδημιών.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου