Home » » Να πώς θα βάλεις την ΑΕΚ στο Football Manager!

Να πώς θα βάλεις την ΑΕΚ στο Football Manager!

Written By AEKTV on Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 | 4:10:00 μ.μ.

Έχεις ξενερώσει επειδή το Football Manager δεν έχει ΑΕΚ, Λάρισα και Γ΄ Εθνική; Η καινούργια στήλη "Στον Πάγκο"
Όσοι έχετε αποκτήσει το Football Manager 2014 είναι βέβαιο ότι θα δυσαρεστηθήκατε από το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά απουσιάζει πλήρως η Γ΄ Εθνική. Πόσο μάλλον όταν σε αυτήν αγωνίζεται φέτος η ΑΕΚ λόγω των οικονομικών προβλημάτων της.
Από το 2000 όταν και πρωτοείδαμε το ελληνικό πρωτάθλημα στο Championship Manager να είναι επιτέλους …playable, δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα κάποια κατηγορία πέραν της Α΄ και Β΄ Εθνικής. Πρόπερσι αυτό άλλαξε με τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων κατηγοριών σε όποιο πρωτάθλημα χώρας επιθυμούμε, κάτι που μας επιτρέπει να φτάσουμε ακόμα και σε ερασιτεχνικές κατηγορίας της Ελλάδας.
Φέτος η Sports Interactive, εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, υποσχέθηκε ότι ο editor θα μας επιτρέπει να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε πρωταθλήματα πολύ πιο εύκολα και χωρίς να παρουσιάζονται bugs όποτε π.χ. κάνουμε Start new game κι επιλέγουμε τη βάση που δημιουργήσαμε. Αντίστοιχα οι δυνατότητες του editor, τον οποίο χρησιμοποιείτε από τα Tools του Steam, άνοιξε το δρόμο για το πρώτο ανεπίσημο patch.

To FMGreece.gr που δημιουργεί κάθε χρόνο το ελληνικό πρωτάθλημα σε συνεργασία με τη Sports Interactive, σας δίνει τη δυνατότητα μέσω του patch ενεργοποίησης Γ΄ Εθνικής να αναλάβετε στο Football Manager 2014 ιστορικές ομάδες που λόγω συγκυριών βρίσκονται φέτος σε αυτή την κατηγορία όπως η ΑΕΚ και η Λάρισα
Διαβάστε προσεκτικά σε αυτό το link τις οδηγίες για ενεργοποίηση/εγκατάσταση του αρχείου.
Κάντε "κλικ" εδώ για download.
Κάνοντας install το αρχείο GreekCDivisionPatch ενεργοποιείτε την Γ΄ Εθνική Κατηγορία καθώς και το κύπελλο Γ΄ Εθνικής. To αρχείο λειτουργεί εφόσον έχετε εγκαταστήσει τα τελευταία updates του FM (γίνονται αυτόματα μέσω Steam)
Το patch αυτό είναι ακόμη στην πρώτη του έκδοση κι έχει ορισμένα μικρά bugs. Καταρχήν δεν υποβιβάζονται ομάδες από τη Γ΄ Εθνική κάτι που θα διορθωθεί με patch. Επιπλέον, δεν υπάρχει το όριο των δύο παικτών άνω των 33 ετών σε κάθε αποστολή ομάδας, ενώ το κύπελλο Γ΄ Εθνικής δεν διεξάγεται σωστά και δεν είναι μεταφρασμένο. Όλα αυτά όμως είναι πταίσματα. Άπαξ και οι φίλοι των ομάδων της Γ΄ Εθνικής αναλάβετε το σωματείο σας, το μόνο που θα σας νοιάζει είναι …η άνοδος!
Οδηγίες εγκατάστασης:
Αποσυμπιέστε το αρχείο GreekCDivisionPatch στον φάκελο που αντιστοιχεί στο λειτουργικό σας σύστημα: “Win Vista/7: C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\editor data” , “Win 2000/XP: C:\Documents and Settings\\My Documents\Sports  Interactive\Football Manager 2014\editor data”, “Mac OS X: /Users//Documents/ Sports Interactive/Football Manager 2014/editor data” (εκτός αν έχετε αλλάξει τον user data φάκελο σας, οπότε το βάζετε εκεί που έχετε ορίσει εσείς.)

Ενεργοποίηση:
Καθώς ξεκινάτε νέο παιχνίδι, στο πλαίσιο "Επιλέξτε Βάση Δεδομένων", στα "Αρχεία Δεδομένων" πατήστε "Προσαρμοσμένες" -> "Επεξεργασία". Έπειτα, επιλέξτε/τικάρετε το αρχείο GreekCDivisionPatch αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο και πατήστε "Επιβεβαίωση". Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραπάνω από ένα αρχείο για τα πρωταθλήματα της Ελλάδας, θα πρέπει να επιλέξετε μόνο αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες (εγκατάστασης, ενεργοποίησης, γνωστά προβλήματα κτλ.) διαβάστε το readme.txt που βρίσκεται μέσα στο .rar αρχείο που κατεβάσατε.
Διαβάστε αναλυτικά όλη την είδηση από το FMGreece.gr και για απορίες σχετικά με το patch επισκεφθείτε τα αντίστοιχα forums του site. Το patch δημιουργήθηκε από τον Peritri, επικεφαλή της ελληνικής ομάδας έρευνας στο FMGreece.gr. Ελπίζουμε σύντομα να ακολουθήσουν περισσότερα patches με ακόμη χαμηλότερες κατηγορίες, για τους λάτρεις του Lower League Management.
Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο manos@gameworld.gr]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.
Διάδωσέ το :

Δημοσίευση σχολίου